دانشگاه آزاد اسلامی گناباد میزبان بسیجیان ادارات شهرستان

بسیجیان گردان عاشورای حوزه شهید باهنر شهرستان ( بسجیان ادارات و نهادها) با حضور بر مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه ازاد اسلامی گناباد و ادای احترام به مقام شامخ این گلکون کفنان، رزمایش خود در منطقه را آغاز نمودند.
دکتر مجتبی حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در جمع بسیجیان ادارات و نهادهای شهرستان ضمن درود به روح مطهر شهدا و امام شهدا، یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران  را احیای اسلام ناب محمدی و احیای فرهنگ شهادت دانست و افزود: شهادت اوج کمال انسان و از برترین واژه ها و مقدس ترین مفاهیم معارف اسلامی است.
رئیس واحد گناباد ادامه داد: همه ما مدیون خون پاک شهدا هستیم چرا که امنیت، استقلال، آبادانی، پیشرفت های علمی و هر آنچه را که داریم از پایمردی و ایثارگری شهدا است. وی بیان داشت: پس این وظیفه ما را سنگین تر و دو چندان می کند و می بایستی دین خود را به این عزیزان، با ادامه دادن راه و آرمان شهدا و ترویج فرهنگ شهادت ادا و ایفا کنیم.

حسن زاده به شهدای گمنام آرمیده در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد اشاره کرد و گفت: این دو شهید والا مقام گمنام در دانشگاه، موهبت الهی است این عزیزان فضای دانشگاه را عطر آگین و فرهنگ شهادت را به جوانان و دانشجویان که آینده ساز ایران اسلامی هستند بیش از پیش معرفی کردند وی گفت: نه تنها  مجموعه واحد دانشگاهی بلکه شهرستان نیز از فیوضات این کبوتران سبک بال بهرمند می باشند.
حسن زاده سپس خطاب به بسیجیان حاضر در دانشگاه گفت: یکی دیگر از ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، وجود بسیج و بسیجیان می باشد که با حضور آگاهانه خود در صحنه های مختلف موجب ناکامی دشمنان هستند و باعث اقتدار ایران اسلامی شده اند.
دکتر حسن زاده ویژگی خاص پایگاه های مقاومت بسیج را وجود فرهنگ شهادت و ترویج آن دانست و افزود: این ویژگی مهم در پایگاه های مقاومت گناباد به خوبی نمود دارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزاری اینگونه رزمایش ها را لازم دانست و خاطرنشان ساخت: با این رزمایش ها نشان داده می شود که بسیج و بسیجی همیشه پاینده و پابرجا است.
در ابتدای این مراسم ناصر یعقوبی اول مسئول پایگاه مقاومت شهید محمدی ثانی واحد گناباد که فرمانده گردان عاشورای حوزه باهنر شهرستان نیز می باشد در سخنانی ضمن خیر مقدم حضور بسیجیان، هدف از برگزاری رزمایش را انسجام و آمادگی کامل و بیشتر بسیجیان ادارات و نهادهای شهرستان و تجدید بیعت دوباره با آرمان های بلند شهدا، امام شهدا و فرامین مقام معظم رهبری عنوان کرد.