از حاشیه های هشتمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران

هشتمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران که با پیام دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور اندیشمندان و فرهیختگان دانشگاهی از سرتاسر میهن اسلامی و در محل تالار شیخ محمد تقی بهلول واحد گناباد آغاز بکار کرد پس از ارائه مقالات، کارگاه های تخصصی و... در روز دوم به کار خود پایان داد.
دکتر مجتبی حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد نیز پس از اتمام کنفرانس در پیامی مراتب تقدیر و قدردانی خود را از تمامی همکارانی که در این کنفرانس تلاش نمودند اعلام داشت.
در بخشی از پیام حسن زاده آمده است: برگزاری موفق هشتمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران مرهون تلاش و زحمات مخلصانه یکایک کارکنان دانشگاه می باشد وی در خاتمه نیز ابراز امیدواری نمود که با همدلی شاهد ارتقای بیش از پیش واحد گناباد باشیم.
و اما یکی از بخش هایی که توجه میهمانان شرکت کننده در هشتمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران را به خود جلب کرد، غرفه ها و بازدیدهایی بود که در حاشیه دو روز برگزاری کنفرانس برای شرکت کنندگان در نظر گرفته شد. به همین منظور به سراغ مهندس علی افشاری دبیر کمیته ارتباط با صنعت هشتمین کنفرانس  رفتیم تا از چکونگی و روند کار آگاه شویم.

علی افشاری که در تمامی چهارده کنفرانس هایی که تاکنون در واحد گناباد برگزار شده است - سه کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران، کنفرانس های سریالی برق، همایش های ملی بهلول شگفتبی روزگار و عرفان اسلامی و... - در کمیته ارتباط با صنعت فعالیت داشته است می گوید: در طول برپایی کنفرانس ها در واحد گناباد نه تنها دانشگاه حال و هوای متفاوتی پیدا می کند بلکه در شهرستان هم جنب و جوش خاصی حاکم است. وی افزود: وظیفه کمیته ارتباط با صنعت تقویت هم افزایی دانشگاه و صنعت و تجاری سازی تحقیقات دانشگاهی است که در این زمینه کارهایی خوبی صورت گرفته است. لیکن بدلیل اینکه گناباد شهری کهن با تاریخ چندین هزار ساله می باشد و موید این ادعا قنات قصبه گناباد با بیش از 2500 قدمت است که قدیمی ترین قنات دنیا و یکی از شگفتی های حیرت انگیز است که به تازگی ثبت جهانی شده است و می توان گفت اولین اثری در استان خراسان رضوی می باشد که ثبت جهانی شده است و برای همین شرکت کنندگان در کنفرانس هایی که در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار می شود و بویژه میهمانانی که از دیگر نقاط میهن اسلامی به شهرستان و کنفرانس می آیند این جاذبه ها برایشان دیدنی و جالب می باشد و لذا مسئولان برگزار کننده کنفرانس ها در کنار این گردهمایهای بزرگ علمی، برای اینکه به صنعت گردشگری  توجه بیشتری بشود و از طرفی شرکت کنندگان هم با خاطره ای خوش و به یاد ماندنی کناباد را ترک کرده باشند، برپایی نمایشگاه ها و غرفه هایی از صنایع و هنرها دستی و گردشگری و محصولات شهرستان و بازدید هایی از جاذبه های گردشگری شهرستان را به این کمیته محول کرده اند.
افشاری در پاسخ به پرسشی در ارتباط با اینکه این بازدیدها تداخلی با برنامه های اصلی کنفرانس ندارد می گوید. تمامی بازدیدها پس از پایان کارگاه ها و ارائه مقالات صورت می گیرد و بدین ترتیب می باشد که با بروشورها و اطلاع رسانی که از قبل انجام می گیرد، شرکت کنندگان جهت بازدیهایی که برایشان در نظر گرفته شده است از قبل ثبت نام می کنند.
وی به تعامل خوبی که در زمینه بازدیها و بویژه بازدیدهایی که از قنات قصبه گناباد، اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان با دانشگاه دارد هم اشاره کرد.
افشاری افزود: بجز قنات قصبه، بازدیدهایی هم از روستای گردشگری ریاب، شهر زیارتی و سیاحتی کاخک گناباد و موزه مردم شناسی برای میهمانان شرکت کننده در کنفرانس ها در نظر گرفته می شود.
دبیر کمیته ارتباط با صنعت هشتمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران گفت: امسال و در هشتمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران میهمانان ویژه ای هم داشتیم. که جناب آقای دکتر شیخ الاسلامی دبیر محترم هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی به همراه دکتر زمانی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان و روسای واحدها و مراکز آموزشی واحدهای دانشگاهی استان در کنفرانس حضور داشتند و بازدهایی هم برای این عزیزان در نظر گرفته شد که مورد استقبال آنان قرار گرفت.
افشاری در پایان گفت امیدوارم که من و همکارانم در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد به عنوان بزرگترین مرکز آموزش عالی شهرستان، توانسته باشیم میزبانان شایسته ای برای شرکت کنندگان در کنفرانس هایی که تا کنون در واحد گناباد برگزار شده است و بخصوص هشتمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران بوده باشیم.