معاون آموزشی واحد گناباد، با وجود دانشگاه آزاد اسلامی خانواده ها دغدغه ای بنام ادامه تحصیل فرزندان خود ندارند

در راستای برنامه های آماده سازی برای شروع سال تحصیلی 96-95 و تبیین خدمات دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر یعقوبی اول ریابی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در جمع دهیاران شهرستان گناباد که در محل دانشکده مهندسی برق این واحد دانشگاهی حضور داشتند، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجائی و باهنر و تبریک هفته دولت، در سخنانی، دانشگاه آزاد اسلامی را از جمله گرانبهاترین میراث بنیانگزار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی ( ره ) دانست و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی که مولود و فرزند انقلاب اسلامی می باشد خدمات ارزنده و زیادی به گسترش آموزش عالی در سرتاسر میهن اسلامی کرده است و به فرموده مقام معظم رهبری: دانشگاه آزاد اسلامی یک امید برای سیل مشتاقان تحصیلات عالی در سراسر کشور است.
یعقوبی سپس به پیشینه واحد گناباد پرداخت و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد به عنوان عضوی از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی این بزرگترین دانشگاه حضور جهان، که اینک در سی و یکمین سال فعالیت خود به عنوان بزرگترین مرکز آموزش عالی شهرستان شناخته می شود علاوه بر اینکه در آموزش عالی شهرستان تحولی شگرف ایجاد نموده است در زمینه های عمران و ابادانی گناباد هم پیشقدم بوده است.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد به رشته های موجود واحد در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی هم اشاره کرد و یادآور شد: رشته های موجود در واحد گناباد با نیاز سنجی که در شهرستان و منطقه صورت گرفته است ایجاد شده است و این یکی از امتیاز های این واحد دانشگاهی می باشد چرا که دانشجو می تواند از ابتدا و از مقطع کاردانی و کارشناسی در رشته ای که انتخاب می نماید و بویژه در رشته های فنی تا مقطع دکتری ادامه تحصیل بدهد.
یعقوبی به فارغ التحصیلان واحد گناباد نیز اشاره کرد و افزود: به جرات می توان گفت اکثر دانش آموختگان این واحد دانشگاهی جذب بازار کار شده اند و کمتر فارغ التحصیلی بویژه در رشته های فنی می باشد که مشغول به کار نشده است.
وی در ادامه خطاب به دهیاران شهرستان گفت: با وجود دانشگاه آزاد اسلامی و با امکانات و پتانسیل هایی که در واحد گناباد موجود می باشد. خانواده ها و شهروندان دیگر نگرانی و دغدغه ای بنام تحصیل فرزندان خود نداشته و نخواند داشت چرا که فرزندان آنان می توانند در همین شهرستان به تحصیل خود ادامه بدهند.
یعقوبی در پایان سخنان خود ضمن اعلام سایت دانشگاه و اینکه همکاران وی آماده پاسخگویی به شهروندان گنابادی در زمینه های مختلف آموزشی می باشند از اعزام کارشناسان آموزشی واحد گناباد به بخش های مجاور شهرستان خبر داد تا خانواده ها و داوطلبان از نزدیک بتوانند از کم و کیف رشته ها و امکانات تحصیلی و آموزشی واحد گناباد آگاهی کافی بدست آورند.