حضور دکتر حسن زاده در جمع دانشجویان بسیجی اردوی جهادی طرح هجرت

دکتر مجتبی حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در جمع دانشجویان خواهر بسیجی این واحد دانشگاهی که در اردوی جهادی طرح هجرت شرکت داشتند حضور یافت.
دکتر حسن زاده که به همراه معاون دانشجوئی و فرهنگی، مدیر امور دانشجوئی و مسئول روابط عمومی این واحد دانشگاهی فعالیت های دانشجویان خواهر بسیجی در روستای نوده پشنگ گناباد را مورد بازدید قرار می داد در سخنانی حرکت جهادی دانشجویان در راه خدمت به همنوعان و قشر محروم جامعه را مورد تقدیر قرار داد و آن را یک کار خداپسندانه، نیک و بسیار زیبا دانست.
رئیس واحد گناباد در ادامه افزود: این کار شایسته  نخست شما آینده سازان میهن اسلامی را با مشکلات مناطق محروم آشنا کرده و سعی می نمایید تا در حد توان به مشکلات مردم این مناطق بپردازید و از سویی بواسطه داشته ها و نعمت هایی که خداوند به شما ارزانی داشته است بیشتر شکرگزار پروردگار متعال خواهید بود. و همچنین شرکت در این اردوها سبب خودشناسی، کسب روحیه جهادی و مشارکتی خواهد گردید.

حسن زاده در بخشی دیگر از سخنانش خطاب به دانشجویان گفت: مایه بسی مباهات و افتخار است که دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی که در تولید علم و کار پژوهشی و تحقیقاتی پیشقدم می باشند در امر خدمت به محرومان و داشتن حس نوع دوستی نیز پیشقدم است وی از دانشجویان خواست با توجه به خلاقیت های و توانمندی هایی که دارند در فعالیت ها و امور فرهنگی دانشگاه مشارکت بیشتری داشته باشند.
در ابتدای این دیدار و بازدید. ارمی مسئول حوزه بسیج دانشجوئی مالک اشتر دانشگاه آزاد اسلامی گناباد، حضور دکتر حسن زاده را در جمع دانشجویان بسیجی مایه دلگرمی و پیتکار بیشتر آنان دانست و سپس گزارشی از روند ارودی جهادی را ارائه داد.
ارمی عنوان کرد: در اربتاط با بحث اردوی جهادی با فراخوانی که از چندی قبل گذاشته شد. دانشجویان خواهر و برادر در این طرح شرکت و ثبت نام نمودند که اردوی جهادی برادران در روستای رضویه و خواهران در روستای نوده پشنگ برپا گردید.
وی افزود: عرصه های بهداشتی، آموزشی، فرهنگی، اقتصاد مقاومتی، قرآن، و... در این ارودها مورد لحاظ قرار گرفته است وی ادامه داد: در اردوی برادران در روستای رضویه دانشجویان نسبت به  ساخت مسجد، دیدار با خانواده های شهدا، دعوت از پزشکان با ویزیت رایگان و... اقدام نمودند.
ارمی افزود: در اردوی خواهران در روستای نوده پشنگ نیز آموزش خیاطی، آموزش قرآن، نمددوزی، روبان دوزی، طب سنتی، کار با کودک، مشاوره خانواده و... را که تماما" از سوی دانشجویان آموزش داده می شد داشتیم.
اسدیان مسئول اردوی خواهران دانشجوی واحد در اردوی جهادی نیز گفت: دانشجویان شرکت کننده در این اردو از تمامی گروه های آموزشی دانشگاه حضور داشتند وی به استقبال خوب اهالی روستا و رضایت کامل آنان از کلاس های آموزشی هم اشاره کرد.
اسدیان به برنامه هایی که ویژه دانشجویان در اردو شامل: حلقه صالحین، دعای ندبه و کمیل، پیاده روی، زیارت امامزاده بیمرغ و...نیز پرداخت.
مرادپور فرمانده پایگاه خواهران فاطمه الزهرا (ع) روستای نوده پشنگ نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور دانشجویان خواهر بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در روستای نوده پشنگ، کلاسهای آموزشی تشکیل شده در روستا را فوق العاده دانست و افزود: این کلاس ها برای اولین بار در این تابستان در روستا برگزار شده است. وی خواستار ادامه این نوع حرکت های جهادی شد.