تجلیل از کارکنان جانباز، ایثارگر و رزمنده دانشگاه آزاد اسلامی گناباد

کارکنان جانباز، ایثار گر و رزمنده دانشگاه آزاد اسلامی گناباد مورد تقدیر قرار گرفتند.
به مناسبت عید غدیر خم و هفته دفاع مقدس و پاسداشت دلاورمردی ها رزمندگان هشت سال مقدس جلسه ای با حضور هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی گناباد و کارکنان این واحد دانشگاهی و همچنین مسئولانی از ناحیه مقاومت بسیج شهرستان در محل مسجد واحد گناباد برگزار گردید.
در این آئین حجت الاسلام محمد تقوی مدیر گروه معارف اسلامی واحد گناباد در سخنانی نخست به فضیلت اعیاد مذهبی بویژه عید غدیر خم پرداخت.
تقوی خاطرنشان ساخت: عید غدیر خم چون عیدی سرنوشت ساز در بلندای تاریخ است لذا عید خدا و اکبر است و این اهیمت غدیر را مسجل می کند.
حجت الاسلام تقوی عید غدیر را عیدی سیاسی، اجتماعی، اعتقادی و معنوی دانست و افزود: در صورتیکه از غدیر که رمز وحدت است و از ولایت درست استفاده می شد و همه دنیای اسلام دست در دست همدیگر می گذاشتند تمامی دنیا نمی توانست در برابر اسلام عرض اندام کند.

مدیر گروه معارف اسلامی واحد گناباد سپس به هفته دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: هفته دفاع مقدس یادآور ایثارگری ها، رشادت ها، ازخودگذشتگی ها و دلاور مردی های شهدا و رزمندگان ملتی است که تا ابد یاد پرافتخارشان بر صفحه سپید روزگار و در تاریخ اندیشه ها با عزت و ابدی و سرمدی خواهد ماند.
 تقوی که خود از رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس می باشد در بخشی دیگر از سخنانش گفت: در کنار علم آموزی و امور پژوهشی و تحقیقاتی در دانشگاه ها می بایستی از رشادت ها و ایثارگری های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس برای نسل جوان و آینده ساز میهن اسلامی بیشتر گفت و آن ها را با فرهنگ ایثار و شهادت بیش از پیش آشنا کرد. وی در این راستا به تدفین دو شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد اشاره کرد. و این عمل پسندیده را از جمله افتخارات و کارهای خوب صورت گرفته در جهت ترویج فرهنگ شهادت در دانشگاه دانست.
حجت الاسلام تقوی امنیت، استقلال، سیادت و قدرت، ایران اسلامی را منبعث از رشادت های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس عنوان کرد.
در این مراسم تعداد 12 تن از کارکنان جانباز، رزمنده، و ایثارگر و همچنین شش نفر از کارمندان سادات واحد مورد تقدیر قرار گرفتند.
در پایان مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه گلباران و حاضرین به مقام شامخ این عزیزان ادای احترام نمودند.
شرکت در مراسم رژه پایگاه های مقاومت، دیدار رئیس واحد گناباد به همراه اعضای پایگاه بسیج دانشجویی با خانواده معظم شهدا، برپایی نمایشگاه مقاومت و.... از دیگر برنامه های هفته دفاع مقدس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد می باشد.