شش هزار متر مربع از زمین های زراعی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد به زیر کشت زعفران رفت

خوردنش آرامش بخش است و برای تمدد اعصاب مفید، افسردگی را می کاهد. و زیبایی خاصی را به برنج غذای اصلی سفره های ایرانی می دهد قیمت بالایی دارد و لذا به آن طلای سرخ گویند و برای همین، همانند طلا به مثقال و گرم سنجیده می شود.
آری سخن در باره زعفران با خواص منحصر به فرد آن که به گل سلامتی و سلطان ادویه جات معروف شده است می باشد.
این ارزشمندترین رستنی ایران زمین که کشت آن به سالهای قبل از میلاد می رسد و تولید انبوه آن مربوط به جنوب استان خراسان رضوی و همچنین خراسان جنوبی می باشد. که از جمله محصولات ارزشمند صادراتی کشور می باشد.
و اکنون این محصول ارزشمند 6000 متر مربع از زمین های زراعی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد را به زیر کشت خود برده است.

دکتر مجتبی حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد با اعلام این خبر که بیش از 6000 متر مربع از زمین های مزروعی این واحد دانشگاهی به زیر کشت زعفران رفته است. گفت: با توجه به نامگذاری سال 95 از سوی مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل و اینکه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داده است که در زمینه تحقق فرامین معظم له و همچنین تولید علم همیشه پیشقدم می باشد و از طرفی رویکرد ما در سال جاری رویکردی مبتنی بر کسب درآمدها و کاهش وابستگی به شهریه می باشد. لذا با توجه به کارگروه های تشکیل شده و پتانسیل هایی که در واحد موجود می باشد نظیر کارگاه های برق و ماشین و آزمایشگاه های علوم پزشکی و....که کارهای خوبی هم در زمینه درآمدزایی صورت گرفت. بر آن شدیم تا زمینه کسب درآمدها را گسترش دهیم و به همین منظور بیش از 6000 متر مربع از زمین های زراعی دانشگاه که شامل بخشی از زمین های مزرعه تحقیقاتی و زمین های مجاور ساختمان های مرکزی واحد می باشد به زیر کشت زعفران برده شد.
حسن زاده به نشست هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی که در شهریور ماه برگزار شد هم اشاره کرد و افزود: یکی از رهنماها و مشوق های ما، منویات، فرامین و تاکیدهایی است که حضرت آیت اله هاشمی رفسنجانی و ریاست دانشگاه دارند می باشد و همانگونه که در نشست اخیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی مطرح شد، که در مسیر توسعه و پیشرفت علم و دانش و پیوند آن با صنعت و کشاورزی و استفاده از ارقام مناسب و اصلاح شده، زمینه های مناسبی در استان خراسان رضوی وجود دارد و واحدهای دانشگاه ازاد اسلامی می توانند در این عرصه وارد بشوند بر همین اساس زیرکشت بردن زمین های زراعی واحد را یک ضرورت دانسته و یقینا" در این زمینه موفقیت های خوبی خواهیم داشت.