معاون جدید دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد گناباد معرفی شد.

آئین تکریم و معارفه معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد گناباد برگزار شد.
در جلسه ای با حضور دکتر حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد، معاونان این واحد دانشگاهی، مدیران مدارس و تنی چند از کارمندان سما واحد گناباد مهندس روح اله امیری عضو هیات علمی تمام وقت واحد گناباد به عنوان معاون جدید دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد معرفی و از تلاش ها و زحمات رنجبران معاون قبلی این حوزه تقدیر شد.
در ابتدای این مراسم مهندس امین رنجبران عضو هیات علمی تمام وقت گروه آموزشی برق واحد گناباد گفت: در طول سه سال مدیریتش در حوزه سما  واحد گناباد، به اهدافی که مد نظرش بوده تا حدود زیادی دست پیدا کرده است.
رنجبران به موفقیت های حوزه سما در مدت مسئولیت وی  شامل: موفقیت های دانش آموزان سما در آزمون های تیز هوشان و نمونه در شهرستان و آزمون های سما در استان و همچنین مسابقات فرهنگی و ورزشی در استان و شهرستان، راه اندازی مدارس دوزبانه سما، برگزاری کلاس های رباتیک و... نیز پرداخت.

رنجبران از تعامل خوبی که آموزش و پرورش گناباد با حوزه سما واحد داشته است هم گفت. و به جلساتی که با مدیریت این نهاد دولتی شهرستان داشته است هم اشاره کرد و افزود: مدیریت آموزش و پرورش در تمامی این جلسات، امکانات و پتانسیل های حوزه سما را مورد تقدیر قرار می داد.
وی حمایت های دکتر حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد و تلاش های مدیران مدارس و کارکنان سما را مورد قدردانی قرار داد.
در این آئین دکتر مجتبی حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک فرارسیدن بهار علم و دانش و آغاز سال تحصیلی جدید، در سخنانی به شکل گیری دانشگاه ازاد اسلامی اشاره کرد و گفت: همانگونه که دانشگاه آزاد اسلامی کمک شایان و در خور توجه ای به گسترش و ارتقای آموزش عالی در کشور داشته است و بار تحصیل فرزندان و آینده سازان این مرز و بوم را بدوش کشیده است. نگاه ویژه ای نیز به آموزش و فعالیت های علمی و فرهنگی دانش آموزان داشته است و بهمین منظور در ساختار تشکیلاتی دانشگاه، حوزه معاونت سما با هدف کمک و یاری به آموزش و پرورش ایجاد گردید. که در این مسیر حوزه سما با امکانات، پتانسیل ها و فضاهای مناسب آموزشی توانسته است خدمات ارزشمندی را به جامعه و کشور داشته باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در بخش دیگری از سخنانش افزود: ما به عنوان متولیان سما و کسانی که آینده سما را در شهرستان ترسیم می کنیم بایستی یک حالت دینامک داشته و پویا باشیم. و با تحلیل وضعیت و هرم دانش آموزی در مقاطع مختلف تحصیلی جهت گیری مناسبی انتخاب و در این راستا سرمایه گذاری کنیم.
حسن زاده خاطر نشان کرد: حوزه سما واحد گناباد جدا از دانشگاه نسیت بلکه از بدنه دانشگاه می باشد و لذا از پتانسیل ها و کارگاههای بی نظیر دانشگاه، حوزه سما کماکان و بیش از پیش می توانند استفاده کند.
حسن زاده زحمات مهندس رنجبران را مورد تقدیر قرار داد و معاونت جدید سما واحد مهندس امیری را از جمله نیرو های کارآمد، پرتوان، شایسته، خلاق و جوان دانشگاه داست و برای وی در سمت جدیدش آرزوی توفیق کرد.
مهندس روح اله امیری معاون جدید دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما هم از دکتر حسن زاده به دلیل اعتمادی که به وی نموده است تشکر کرد و ابراز امیدواری نمود تا بتواند مسیر روشن و خوبی که سما واحد گناباد داشته است را ادامه بدهد.
امیری از کیفیت بخشی و استفاده از تمامی پتانسیل ها، ایجاد مرکز خلاقیت و نوآوری سما، توسعه رشته های آموزشکده سما، بحث درآمد زایی و ...به عنوان برنامه ها و اهداف خود در حوزه سما نام برد.