در عزای شهادت سرور و سالار شهیدان، دانشگاه آزاد اسلامی گناباد به سوگ نشست.

دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در عزای ایام شهادت سرور و سالار شهیدان آقا اباعبداله حسین (ع) و یاران باوفای حضرتش به سوگ نشست.
ارداتمندان و پیروان خاندان عصمت و طهارت در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد اعم از دانشجویان، اساتید، کارکنان و هیات رئیسه با شور حسینی در مراسم عزاداری که در دانشگاه برگزار می گردد شرکت می کنند.
زیارت عاشورا از جمله مراسمی می باشد که چندین سال است به همت پایگاه مقاومت شهید محمدی ثانی کارکنان واحد گناباد در دهه اول محرم در محل مسجد دانشگاه برگزار می گردد.
دهه اول محرم امسال نیز کماکان شاهد برگزاری زیارت عاشورا و عزاداری کارکنان در محل مسجد دانشگاه هستیم. حجت الاسلام و المسلمین صادقی نسب امام جمعه گناباد که به همراه حجت الاسلام رحمانی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان در مراسم معنوی زیارت عاشورا دانشگاه شرکت کرده بود. در جمع هیات رئیسه، کارمندان، و دانشجویان این واحد دانشگاهی، ضمن قدردانی از برگزاری مراسم عزاداری در دانشگاه و حمایت هایی که دکتر حسن زاده رئیس واحد گناباد از این گونه مراسم دارد، در سخنانی، از مراسم عزاداری و سوگواری آقا اباعبداله حسین (ع) به عنوان اصلاح اخلاق و رفتار در میان امت اسلامی و مسلمانان نام برد و افزود: برای همین است که حکام جابر و مستبد و مستکبرین از گذشته با مراسم سوگواری و این گونه جلسات مخالفت می کرده اند.

وی از نمونه هایی حتی در دوران ائمه اهل بیت (ع) اشاره کرد و بارزترین نمونه آن را در دوران متوکل عباسی عنوان کرد که متوکل حتی بارگاه مطهر امام حسین ( ع) را در چندین نوبت تخریب کرد.
حجت السلام صادقی به مخالفت های رضا خان و جلوگیری وی از برپایی مراسم عزاداری سالار و سرور شهیدان نیز پرداخت و خاطرنشان ساخت: دلایل مخالفت وی و اربابانش این بود که آن ها می دانستند که تا فرهنگ عاشورا در میان ملت ایران پابرجا باشد هرکز مردم زیربار استکبار و استعمار نخواهند رفت.و در نهایت با فرهنگ عاشورایی انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید.
امام جمعه گناباد در بخش دیگری از سخنانش به مخالفت وهابیت، داعش و تکفری ها در برپایی مراسم عزاداری اشاره کرد و تصریح کرد: عزاداری و سوگواری ریشه قرآنی دارد وی در این زمینه به نمونه هایی از آیات قرآن و سوگواری هایی که حضرت رسول اکرم (ص) داشته اند اشاره کرد.
حجت الاسلام صادقی افزود: فلسفه های زیادی برای سوگواری امام حسین (ع) موجود می باشد. وی به سه مورد در این زمینه اشاره کرد. نخست آیه شریفه ای که می فرماید: بگو ای پیامبر من از شما مزد رسالت نمی خواهم جز آنکه شما مودت و محبت داشته باشید نسبت به خویشاوندان من، دیگر اینکه ائمه شفارش کرده اند و امام رضا(ع) در این زمینه می فرمایند: مثل حضرت اباعبداله گریه کنندگان باید گریه کنند و گریه صادقانه بر امام حسین (ع) موجب آمرزش گناهان بزرگ نیز می شود و سومین فلسفه ای را که امام جمعه گناباد به آن اشاره کرد اینکه جلسات عزای امام حسین (ع)، دانشگاه انسان ساز می باشد و هر که به این مکتب وارد بشود به رستگاری می رسد و این مراسم کانالی برای رسیدن به کمالات می باشد.
امام جمعه گناباد تصریح کرد: ما نبایستی به واقعه عاشورا به عنوان یک حادثه که در 1400 سال پیش اتفاق افتاده است و تمام شده است نگاه کنیم بلکه عاشورا یک جریانی است در طول تاریخ و جاودانه خواهد ماند.
جواد روحانی معاون دانشجویئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در حاشیه مراسم عزاداری کارکنان در سخنانی با بیان اینکه امام حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است به فعالیت ها و مشارکت دانشجویان در برنامه هایی که جهت محرم در هر سه دهه برای آنان در نظر گرفته شده است اشاره کرد و افزود: دانشجویان با شور حسینی در این برنامه ها مشارکت می کنند و آنرا افتخاری برای خود می دانند چرا که تلاش در راه اعتلای فرهنگ عاشورا بسیار مقدس و با ارش است.
روحانی ادامه داد: در هر سه دهه محرم در مسجد دانشگاه و همچنین نماز خانه های مجتمع های خوابگاهی با مشارکت امور فرهنگی و دانشجوئی، بسیج دانشجوئی و هیات مذهبی دانشجویان مراسم سوگواری و عزاداری برگزار می شود که دانشجویان استقبال خوبی از این مراسم خواهند داشت.