دکتر حسن زاده: گسترش رشته های علوم انسانی و علوم پزشکی، محور توسعه دانشگاه آزاد اسلامی گناباد

گسترش رشته های علوم انسانی و علوم پزشکی، محور توسعه دانشگاه آزاد اسلامی گناباد
دکتر مجتبی حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در جلسه شورای اداری این واحد دانشگاهی، ضمن تبریک سال تحصیلی 96-95 به دانشجویان و خانواده های آنان، اعضای هیات علمی و کارکنان واحد در سخنانی اظهار داشت: ساختار شکل گیری واحد گناباد عمدتا"بر مبنای رشته های فنی و مهندسی بویژه مهندسی برق بوده است که در این راستا پیشرفت های خوبی حاصل شده است. وی ادامه داد: از سال 1393 با توجه به تغییر هرم دانش آموزی و الگوی توزیع آن ها در رشته های مختلف تحصیلی از یک سو و نیاز جامعه و تقاضاهای مردم شریف شهرستان و بر اساس امکانات و پتانسیل های موجود، گسترش رشته های علوم انسانی بویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی در دستور کار توسعه واحد قرار گرفت و به یاری خداوند متعال و تلاش هایی که صورت گرفت شاهد بودیم تعداد 17 رشته تحصیلی به مجموعه رشته های واحد افزوده شد.

حسن زاده خاطرنشان کرد: عمده رشته های جدید در گروه علوم انسانی می باشد و این امر سبب شد که در سال تحصیلی جدید نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش دانشجو و در مقاطع تحصیلات تکمیلی 57 درصد افزایش دانشجو داشته باشیم.
رئیس واحد گناباد در بخش دیگری از سخنانش به گسترش نامتوازن مراکز آموزش عالی در کشور اشاره کرد و افزود: طی سال های گذشته توسعه آموزش عالی در کشور بصوزت نامتوازن بوده است و بدون توجه به نیازها و امکانات در برخی شهرها مراکز آموزش عالی بدون برنامه گسترش یافته اند و این موضوع باعث شده است که پذیرش دانشجو در دانشگاه ها صرفا" به صورت بومی انجام شود که در این بین شهرهای کم جمعیت با مشکلات بیشتری مواجه شده اند.
دکترحسن زاده با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بدون دریافت و کمک مالی و بودجه ای از سوی دولت، بخش قابل توجهی از آموزش عالی کشور را بدوش می کشد خاطرنشان کرد: باید در توسعه آموزش عالی به حفظ سرمایه های ملی توجه داشته باشیم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در دولت تدبیر و امید بسیاری از دانشگاه ها مورد ممیزی و ارزیابی قرار گرفته اند، ابراز امیدواری کرد: استقرار نظام ارزیابی کیفی در سطح دانشگاه ها سبب ارتقای جایگاه علم و دانش و پذیرش دانشجو برمبنای پتانسیل ها و توانمندی ها گردد.
حسن زاده به رشته های دایر در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد هم پرداخت و  گفت: در سال تحصیلی جدید در 40 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی، 27 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و سه رشته در مقطع دکتری تخصصی پذیرش دانشجو داشته ایم.
رئیس واحد گناباد از راه اندازی دوره های کارشناسی ارشد حسابداری و مدیریت، گسترش رشته های علوم پزشکی، ایجاد دانشکده علوم انسانی و راه اندازی دوره های دکتری در گرایش هایی از علوم انسانی در این واحد دانشگاهی در آینده خبر داد.