حضور هیات رئیسه دانشگاه در مراسم عزاداری دانشجویان مراکز آموزش عالی شهرستان

حضور هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در مراسم عزاداری دانشجویان مراکز آموزش عالی شهرستان
در مراسم عزاداری مشترک شورای هیآت مذهبی دانشجوئی مراکز آموزش عالی شهرستان که به مناسبت دهه اول صفر و ایام شهادت حضرت رقیه خاتون (ص) در محل تکیه فاطمیه گناباد برگزار شد، دکتر مجتبی حسن زاده رئیس واحد گناباد به همراه معاونان و جمعی از دانشجویان این واحد دانشگاهی در قالب هیات مذهبی محبان اهل بیت (ع) شرکت نمودند.
در این مراسم که به مدت سه شب ادامه داشت و حجت الاسلام صادقی نسب امام جمعه گناباد و تعدادی از دانشجویان دیگر مراکز آموزش عالی شهرستان نیز در آن حضور داشتند حجت الاسلام سوری از اساتید حوزه و دانشگاه به عنوان سخنران به بیان فضایل آقا اباعبداله الحسین (ع) می پرداخت. وی ادب را شاخصی مهم برای ارزیابی حسینی مطرح  کرد و بیان داشت: هر چه انسان در گفتار، رفتار و افکار و عمل با ادب تر باشد به سیره امام حسین(ع) نزدیک‌تر خواهد شد.

حجت الاسلام سوری با توجه به نزدیکی اربعین و حضور میلیونی زائران امام حسین (ع) گفت: پیاده روی اربعین برای باادب کردن افراد است و در این زمینه مردم عراق اوج ادب را به زائران حسینی در طول مسیر پیاده روی با رفتارشان به همه نشان می دهند.
وی برخورداری از ادب ذهنی را یکی از راهکارهای با ادب شدن دانست و اظهار داشت: ائمه اطهار در ذهن و افکارشان حتی دشمنان خدا را تحقیر نمی کردند و به آن ها بی ادبی نمی نمودند لذا پیروان معصومین (ع) نیز باید علاوه بر ادب رفتاری ادب ذهنی هم داشته باشند چرا که مقدمه ادب رفتاری ادب ذهنی می باشد.
جواد روحانی معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد هم در حاشیه مراسم عزاداری دانشجویان مراکز آموزش عالی شهرستان، ضمن تقدیر از حضور گسترده دانشجویان شهرستان و بویژه دانشجویان واحد گناباد در مراسم عزاداری گفت: امام حسین (ع) مظهر پاکیزگی، شهامت، شهادت و تمامی خوبی ها است و نقش آقا اباعبداله و قیام آن حضرت تاثیر بسزایی در بینش، منش و نگرش قشر جوان و دانشجویان دارد. و لذا چه الگویی بهتر از حضرت امام حسین (ع) برای همه ما و همه نسل ها
وی افزود: ارادت و ادب دانشجویان به ائمه اطهار در خور توجه و مثال زدنی است و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی برای داشتن دانشجویانی که شیفته ولایت و امامت هستند بر خود می بالد.
روحانی به مراسم عزاداری دانشجویان در دانشگاه هم پرداخت و افزود: در هر سه دهه محرم مراسم عزاداری در مسجد دانشگاه، جوار مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه و مجتمع های خوابگاهی برگزار شد که دانشجویان با شور حسینی که داشتند در این مراسم شرکت کردند.
معاون دانشجوئی و فرهنگی واحد گناباد به ویژه برنامه هایی که برای دانشجویان در ماه صفر هم در نظر گرفته شده است نیز اشاره کرد. و خاطرنشان نمود: در شورای فرهنگی واحد تاکید بر
هر چه بهتر و با شکوه تر برگزار شدن مراسم عزاداری و فرهنگی در این ماه شده است.
معاون دانشجوئی و فرهنگی واحد گناباد از جمله برنامه هایی که برای دانشجویان در نظر گرفته شده است به زیارت عاشورا، سخنرانی، مرثیه سرایی و مداحی، حضور دانشجویان دختر در محل مرقد علامه شیخ محمد تقی بهلول گنابادی و همچنین زیارت مزار مطهر پنج شهید گمنام که در همان محل ( در جوار مرقد علامه بهلول) به خاک سپرده شده اند اشاره کرد و از اردوی زیارتی دانشجویان پسر به شهر مقدس کاخک جهت زیارت بارگاه امامزاده محمد عابد - برادر بزرگوار حضرت امام رضا(ع) - هم گفت.
جواد روحانی از تشرف تعدادی از دانشجویان واحد گناباد در اربعین حسینی به کربلای معلی هم خبر داد و بیان داشت: محیط دانشگاه بوی حسین (ع) را از این عزیزان پس از بازگشت استشمام خواهد کرد.