همایش عزاداری نونهالان حسینی سما واحد گناباد

کودکی دوران شگفتی است که همه بزرگترها حسرت برگشتن به کودکی و دوران بچگی رو دارند. پس حالا که نمی توان به دوران کودکی برگشت ای کاش با همان صفت ها و خوبی های پاک و معصوم بچگی بزرگیمون ادامه می یافت.
در این دوران شگفت کودکی آنچه به او آموخته می شود در وجودش ریشه می دواند و محرم و صفر فرصت ارزنده و مناسبی است تا با توجه به اینکه الگوهای شایسته ای در کربلا برای هر فرد از هر سن و سال موجود می باشد اعم از علی اصغر(ع) خردسال گرفته تا حبیب بن مظاهر، لذا این دو ماه پر است از درس های تربیتی و آموزه ها برای همگی و بویژه برای کودکان،

پیش دبستانی سما حوزه گناباد نیز در راستای بخشی از برنامه های فرهنگی محرم و صفر با براه انداختن هیات و دسته عزاداری محبان علی اصغر(ع)، شور حسینی خاصی به محیط دانشگاه آزاد اسلامی گناباد بخشید.
خردسالان پیش دبستانی سما پس از گلباران مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه و ادای احترام به مقام شامخ این عزیزان، که مربیان و معاونت حوزه سما واحد نیز آنان را همراهی می کرند در محل مسجد دانشگاه حضور بهم رساندند.
روح اله امیری معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد گناباد، ضمن خوش آمدگویی به نونهالان و مربیان مرکز پیش دبستانی سما و تسلیت دهه آخر صفر و همچنین تبریک هفته بسیج، در سخنانی گفت: فرصت مناسبی است تا برای بالندگی و رشد معنوی کودکان و فرزندانمان در این ماه عزیز تلاش بیشتری بنماییم.
امیری خطاب به مربیان افزود: کودکان هم درک می کنند و شما نقش مهمی در این زمینه می توانید داشته باشید و با زبان کودکانه و بیان قصه ها، فداکاری، نیکی کردن، مظلومیت، ایثار، صبر و آنچه را که امام حسین (ع) و یاران باوفای حضرتش برای آن به شهادت رسیدند را به بچه ها و کودکان بیاموزید و آنان را با اهداف عاشورا و قیام امام حسین(ع) و در مجموع با بزرگان دین بیشتر آشنا کنید.
مداحی توسط مداح اهل بیت(ع)، اجرای دکلمه و شبیه خوانی توسط کودکان حال و هوای خاصی را به این مراسم بخشید.