کارکنان بسیجی واحد گناباد مورد تقدیر قرار گرفتند

دکتر مجتبی حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد با حضور در محل پایگاه مقاومت بسیج شهید محمدی ثانی کارکنان این واحد دانشگاهی از تلاش های کارکنان بسیجی واحد تقدیر و قدردانی کرد.
دکتر حسن زاده که به همراه معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دانشجوئی و فرهنگی در محل دفتر پایگاه بسیج کارکنان حضور یافته بود.ضمن تبریک هفته بسیج و تسلیت رحلت جانسوز پیامبر اعظم و شهادت دومین نور ولایت و آفتاب هشتم امامت، سخنان خود را به فرموده حضرت امام خمینی(ره) که بسیج شجره طیبه و درخت تناور پرثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می دهد آغاز کرد.
حسن زاده بسیج را یکی از مهم ترین نقاط قوت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و یکی از پشتوانه های اساسی کشور دانست و افزود: غیر از اینکه این نهاد مهم مردمی به عنوان یک بازوی قوی انقلاب مطرح می باشد در دانشگاه ها هم بسیج یکی از بازوان اجرایی دانشگاه می باشد.

رئیس واحد گناباد بیان داشت: فلسفه وجودی تشکیل بسیج در ادارات، نهادها و مراکز آموزش عالی این است که تفکر بسیجی در این مراکز پیاده بشود.
دکتر حسن زاده از پایگاه های مقاومت بسیج ادارات و مراکز آموزش عالی خواست که فعالیت خود را در عرصه های فرهنگی بیشتر کرده و افزود: شاخصه های فرهنگی در دانشگاه ها باید ارتقا یابد.
حسن زاده مشارکت کارکنان در فعالیت های پایگاه مقاوت بسیج کارکنان و مراسمی که از سوی پایگاه در نظر گرفته می شود را مورد قدردانی قرار داد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت های حوزه بسیج دانشجوئی پایگاه مقاومت مالک اشتر واحد اشاره کرد و افزود: فعالیت های حوزه بسیج دانشجوئی مالک اشتر واحد نیز در خور توجه می باشد چه در بحث عضویت دانشجویان و  یا در بحث فعالیت ها فرهنگی که داشته اند.
حسن زاده در این زمینه به اردوهای طرح هجرتی که دانشجویان بسیجی واحد داشته اند اشاره کرد و آن را یک کار خداپسندانه و عظیم دانست. که نقش مهمی را در محرومیت زدایی مناطق محروم داشته است.
دکتر حسن زاده خاطرنشان ساخت : دانشگاه آزاد اسلامی گناباد توانسته است با وجود پایگاه مقاومت بسیج محمدی ثانی کارکنان، پایگاه مقاومت بسیج دانشجوئی مالک اشتر و بسیج اساتید، آن تفکر بسیجی که به آن در ابتدا اشاره شد را در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد پیاده کند که این مایه مباهات و افتخار این مجموعه می باشد.
رئیس واحد گناباد با بیان اینکه خدمت در محیط های علمی توفیقی است که همه را نصیب نمی شود بیان داشت: انتظارات جامعه از کارکنان دانشگاه و دانشجویانی که در آن تحصیل می کنند نسبت به دیگر جاها متفاوت است پس سعی کنیم تا خدمتی که در این مکان مقدس انجام می دهیم و تحصیلی که می کنیم خودش را نشان بدهد.
در ابتدای این دیدار که در محیطی صمیمی برگزار شد. ناصر یعقوبی اول فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید محمدی ثانی کارکنان واحد، با ارائه گزارشی از فعالیت های پایگاه بسیج مقاومت شهید محمدی ثانی کارکنان در یک سال گذشته، گفت: این پایگاه با فعالیت هایی که داشته توانسته است در چند سال گذشته، جزو پایگاه های برتر شهرستان باشد.
یعقوبی افزود: 85 درصد کارکنان واحد از اعضای پایگاه مقاومت بسیج دانشگاه می باشند و تمامی این اعضاء بدون هیچ چشم داشتی در تمامی برنامه ها و فعالیت هایی که پایگاه دارد مشارکت فعالی دارند.
یعقوبی، حضور دکتر حسن زاده در محل پایگاه و اینکه که وی نیز از اعضای بسیج اسایتد شهرستان است و حمایت هایی که از فعالیت های بسیج کارکنان دارد را مایه دلگرمی و پشتکار بیشتر دانست.
در خاتمه و پس از گلباران مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه نماز جماعت ظهر و عصر در محل مسجد دانشگاه اقامه گردید.