آئین پاسداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد

با زهم روز بیاد ماندنی دیگری از راه رسید. روزی که حاصل رشادت ها و از خودگذشتگی جوانان غیور ایران زمین می باشد روزی خاطره انگیز و ماندنی که تا ابد بر صفحه سپید روزگار و درتاریخ اندیشه ها با عزت و عزمت و ابدی و سرمدی خواهد ماند. اری سخن از 16 آذرماه روز دانشجو است روزی که پاسداشت 3 دانشجوی دانشگاه تهران می باشد که با رشادت واز خود گذشتگی سینه خود را در اعتراض به دخالت های آمریکا و انگلیس در امور ایران و سفر نیکسون به تهران آماج گلوله های رزیم پهلوی قرار دادند.
به مناسبت 16 آذرماه روز دانشجو و به درخواست بسیج دانشجویی شهرستان، آئین پاسداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار شد.
در این مراسم که در محل تالار شیخ محمد تقی بهلول این واحد دانشگاهی و با حضور هیات رئیسه، دانشجویان واحد و مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در سپاه پاسداران و همچنین مسئول بسیج دانشجوئی شهرستان برگزار می شد. جواد روحانی معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد ضمن تبریک روز دانشجو و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این روز و امام شهدا و 2 شهید گمنام واحد گناباد، دانشجو را مظهر تلاش، امید و آینده داست.

روحانی در ادامه به تاریخچه 16 آذر ماه پرداخت. وی افزود: 63 سال از این حرکت عظیم می گذرد و 16 آذر ماه نقطه آغاز جنبش دانشجوئی می باشد.
معاون دانشجو.ئی و فرهنگی واحد گناباد افزود: هر جنبشی دارای 4 ویژگی: 1- عدم وابستگی به قدرت و حاکمیت 2- تکیه بر رسانه ای بودن ( رسانه ای حرکت خود را به پیش می برند) 3- عدم توسل به خشونت 4 - غیر ابزاری بودن، می باشد وی خاطر نشان ساخت: جنبش دانشجوئی نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: معاونت دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بستر لازم را برای فعالیتهای دانشجوئی و نقد خود دانشگاه و ورود به فعالیت های مختلف اجتماعی و فرهنگی فراهم آورده است وی در این زمینه به کانون های مختلف دانشجوئی و نشریات دانشجوئی اشاره کرد.
روحانی به نشریات دانشجوئی واحد گناباد هم پرداخت و از دانشجویان خواست در این امور و همچنین امور فرهنگی بیشتر مشارکت داشته باشند.
در ادامه دکتر صدر الحسینی در سخنانی به پیشینه جنبش دانشجوئی اشاره کرد.
این کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: دانشجویانی که امروز به نام آنان نامگزاری شده است. در یک حرکت استقلال خواهانه و در یک جنبش ضد امپریالیستی در 63 سال پیش حرکتی را انجام داد که امروز و پس از 63 سال ما به مناسبت این روز دور هم جمع شده و روز دانشجور را تبریک می گوئیم و در ضمن توقع داریم که بخش اعظم دانشجویان ما توانمندی لازم را در سحن دانشگاه کسب کنند برای مدیریت آینده کشور،
وی در اهمیت جایگاه دانشگاه افزود: شما نمی توانید هیچیک از مدیران کشور را بطور مشخص تعیین کنید که از دو حوزه دانشگاهی و یا طلبگی خارج نشده باشند.
صدرالحسینی از دانشجویان خواست تا از وضعیت دانشجویی و حضور اساتید استفاده کنند و در موضوعات مختلفی که امروز جامعه با آن روبرو است و همچنین با هوشیاری در مسائل سیاسی، علمی و بویژه رفع مشکلات و نیازهای جامعه مشارکت کنند.
وی در پایان به سئوالات دانشجویان پاسخ گفت.