حضور نماینده مردم گناباد و بجستان در جمع دانشجویان واحد گناباد

باز هم روز بیاد ماندنی دیگری از راه رسید. روزی که حاصل رشادت ها و از خودگذشتگی جوانان غیور ایران زمین می باشد روزی خاطره انگیز و ماندنی که تا ابد بر صفحه سپید روزگار و در تاریخ اندیشه ها با عزت و عزمت و ابدی و سرمدی خواهد ماند. آری سخن از 16 آذرماه روز دانشجوست روزی که پاسداشت 3 دانشجوی دانشگاه تهران می باشد که با رشادت و از خود گذشتگی سینه خود را در اعتراض به دخالت های آمریکا و انگلیس در امور ایران و سفر نیکسون به تهران آماج گلوله های رزیم پهلوی قرار دادند.
به همین مناسبت و همزمان با 16 آذر ماه و روز دانشجو، مهندس حمید بنائی نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد این روز فرخنده را به دانشجویان تبریک و تهنیت گفت.
بنائی که به همراه دکتر حسن زاده رئیس واحد گناباد و معاونین این واحد دانشگاهی در جمع دانشجویان حضور یافته بود. ضمن تبریک روز دانشجو گفت: روز دانشجو روز ارج نهادن به مقام علم و دانش و تحصیل است.

مهندس بنائی گفت: دانشجویان باید سرزنده و با نشاط باشند و از دانشجویان خواست در حوزه علم و دانش تلاش نمایند و نسبت به مسئولین در همه قوا نقد سازنده داشته باشند.
نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی گناباد می باشد افزود: عضو فراکسیون دانشگاه آزاد اسلامی در مجلس نیز می باشد و جلسات متعددی با حضرت آیت اله هاشمی رفسنجانی و دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه مسائل دانشگاه داشته است. و همیشه آنچه که مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی می باشد را رصد می کند
وی افزود: اغلب مراکز مراکز آموزش عالی در زمینه جذب دانشجو با مشکلاتی مواجه هستند.
حمید بنائی امکانات و تجهیزات دانشگاه آزاد اسلامی را خوب ارزیابی کرد و خواستار تعامل بیشتر بین وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی شد.
بنایی توضیح داد: مجلس شورای اسلامی از بحث تحصیل غیر انتفاعی دفاع و از آن حمایت می کند.
این نماینده مجلس از تعامل و هم دلی بین مسئولین هم گفت. وی به تمدید تحریم های آمریکا علیه ملت ایران اشاره کرد و افزود: با توجه به شرایط بوجود آمده و نقض برجام همه قوا هم دل و هم زبان شده اند.
بنائی از دانشگاهیان اساتید و بویژه دانشجویان خواست تا در حوزه های مختلف اعم از عمرانی، فرهنگی، شهری و روستایی و... مشارکت فعالی داشته باشند و او را به عنوان نماینده مردم  یاری رسان باشند.
این مقام مسئول به مقوله اشتفال هم وارد شد و خواهان تعامل و همکاری دانشگاه با بخش صنعت و بازار و تلفیق این مجموعه ها با همدیگر شد و افزود: دانشگاه ها در این میان می توانند نقش مهمی را ایفا کنند
در ابتدای این دیدار دکتر مجتبی حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد ضمن تبریک روز دانشجو و خوش آمدگوئی و خیر مقدم به مهندس بنائی نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی و ابراز خرسندی از حضور وی در واحد گناباد و تقدیر جهت حمایت هایی که وی از دانشگاه آزاد اسلامی گناباد داشته و دارد در سخنانی با بیان اینکه: دانشگاه آزاد اسلامی بدون دریافت هیچ کمکی از سوی دولت، بخش قابل توجهی از آموزش عالی کشور را بدوش می کشد خواستار عدالت آموزشی در تصویب رشته ها و توجه به قابلیت ها و پتانسیل های ویژه دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه های مختلف گردید.
حسن زاده به توانمندی ها و پتانسیل ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی گناباد هم پرداخت و افزود: در حال حاظر دانشگاه آزاد اسلامی گناباد سه رشته تحصیلی در مقطع دکتری تخصصی، 27 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 40 رشته در مقطع کارشناسی دارد.
وی خاطرنشان ساخت: با تلاش های صورت گرفته و ایجاد رشته های جدید در مقطع تحصیلات تکمیلی و در گروه علوم انسانی، واحد گناباد در جذب پذیرش دانشجو نسبت به سال گذشته از رشد خوبی برخوردار بوده است.