مراسم چهارمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد

29 آذرماه یادآور حماسه ای ماندگار می باشد روزی که دو کبوتر سبک بال و دو فرزند روح اله با هویت قدسی خود فضای دانشگاه آزاد اسلامی گناباد را عطرآگین کردند.
آری 29 اذرماه 1391 بود که دو شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس پس از تشییع جنازه ای عاشقانه بر دوش مردم ولایت مدار و خداجوی و همیشه در صحنه شهرستان در جوار مسجد دانشگاه آزاد اسلامی گناباد آرمیدند.
در آستانه چهارمین سالگرد خاکسپاری دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی گناباد، ویژه برنامه گرامیداشت یاد و خاطره این عزیزان با حضور رئیس، معاونان و جمعی از کارکنان این واحد دانشگاهی برگزار گردید.
در این مراسم و پس از دوره قرائت قرآن در مسجد دانشگاه. دکتر حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در سخنانی، ضمن تبریک میلاد گل بوستان نبوی پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد (ص) و ولادت با سعادت خورشید پر فروغ آسمان علم الهی حضرت امام جعفر صادق (ع)، به جایگاه رفیع شهید و شهادت پرداخت.

حسن زاده گفت: شهادت در نزد خداوند باریتعالی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و برای همین است که می گوئیم شهدا همیشه زنده اند.
رئیس واحد گناباد خاطرنشان ساخت: شهدا اسطوره های ایمان، عزت، معرفت و شجاعت در جامعه هستند و از طرفی ایثار و شهادت از متعالی ترین ارزش هاست که می تواند جامعه را به تکامل برساند.
وی ادامه داد: خاکسپاری و تدفین شهدا در مراکز آموزش عالی و ترویج فرهنگ شهادت در دانشگاه ها که محل تولید علم و تفکر هستند تاثیر عمیقی در رشد اندیشه و شکوفایی جوانان و آینده سازان میهن اسلامی و ایجاد فضای روحانی و معنوی در محیط های علمی دارد.
دکتر حسن زاده، امنیت، استقلال، آبادانی، پیشرفت های علمی و دانشگاهی و هر آنچه که داریم را مرهون خون پاک شهدا دانست و ضمن گرامیداشت 29 آذرماه، چهارمین سالگرد خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد، حضور این گلگون کفنان را در دانشگاه موهبتی الهی برشمرد و افزود: نه تنها دانشگاه آزاد اسلامی گناباد بلکه شهرستان از فیوضات این کبوتران سبک بال بهره مند می باشند.
در پایان حاضرین با گلباران مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه به مقام شامخ آنان ادای احترام نمودند.