جشن میلاد دو نور در دانشگاه برگزار گردید

به مناسبت میلاد سراسر نور و رحمت پیامبر اعظم حضرت محمد (ص) و ولادت با سعادت ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام جعفر صادق(ع)، جشن میلاد دو نور در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار شد.
در این آئین که در محل تالار شیخ محمد تقی بهلول دانشگاه آزاد اسلامی گناباد و با حضور دانشجویان و معاونت دانشجوئی و فرهنگی این واحد دانشگاهی برگزار می شد، حجت الاسلام تقوی مدیر گروه معارف اسلامی واحد گناباد سخنان خود را با تبریک مناسبت های هفته وحدت ( میلاد پیامبر اعظم حضرت محمد (ص) و ولادت رئیس مذهب تشیع حضرت امام جعفر صادق (ع) ) و 27 آذر ماه روز وحدت حوزه و دانشگاه آغاز کرد.
تقوی با بیان اینکه دین مبین اسلام، دین رحمت و مهربانی است و پیامبر بزرگوار اسلام حضرت محمد(ص) با دارا بودن تمامی فضائل و خوبی های پیامبران قبل از خود به عنوان شریف ترین انسان در جهان هستی شناخته می شود که این مایه فخر و افتخار تمامی مسلمانان می باشد. از دانشجویان خواست که سیره و اخلاق خوب پیامبر را سرلوحه زندگی خود قرار دهند و به آن تاسی جویند.

مدیر گروه معارف اسلامی واحد گناباد خاطرنشان ساخت: اسلام مخالف شادی و نشاط نیست و جامعه بدون داشتن نشاط و شادی امکان پذیر نیست. وی در این زمینه به آیه شریفه ای از قرآن و روایاتی از ائمه اطهار اشاره کرد.
تقوی سپس به وحدت در اسلام پرداخت و توضیح داد: علی رغم اینکه در دین مبین اسلام به وحدت تاکید بسیاری شده است متاسفانه امت اسلام در حال حاضر از تفرقه و اختلاف رنج می برند و لذا می بایستی وحدت بین صفوف مسلمین در مقابل دسیسه های تفرقه افکنانه و سلطه جویانه استکبار جهانی یک اصل در نظر گرفته شود.
تقوی به 27 آذر ماه روز وحدت حوزه و دانشگاه نیز پرداخت و گفت: در نظام گذشته با ترویج این افکار که دانشگاهیان یک قشر بی دین و فرنگی می باشند و از طرفی روحانیون و طلاب نیز قشری قرون وسطایی هستند، دانشگاه و حوزه را در مقابل و در برابر همدیگر قرار می دادند که به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، وحدتی بین دانشگاه و حوزه بوجود آمد و ما مشاهده کردیم که در پیروی انقلاب شکوهمند اسلامی هم در حوزه خون روحانیون بر زمین ریخته شد و زمین دانشگاه نیز به خون مطهر دانشجویان رنگین شد.
وی در زمینه وحدت حوزه و دانشگاه و همچنین توجه و نگاه ویژه ای که مقام معظم رهبری به قشر دانشجو و دانشگاهی دارند هم مطالبی را عنوان کرد.
حجت اسلام تقوی به ترکیب سه قوه مجریه، مغننه و قضائیه، مجمع تشخیص مصلحت نظام و دیگر مراکز مهم نظام و کشور اشاره کرد و افزود: در تمامی این نهادها و مراکز روحانیون و دانشگاهیان، این دو قشر تاثیرگذار حضور دارند و این نیز از مصادیق و نشانه ها وحدتی است که در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بین این دو قشر وجود دارد
تقوی اسلام و انقلاب را به همای سعادتی تشبه کرد که با دو شهپر نیرومند دانشگاه و حوزه به پرواز در آمده است.
وی خطاب به دانشجویان گفت: سرمایه های آینده میهن اسلامی شما عزیزان هستید و چشم امید نظام مقدس اسلامی به شما دانشجو.یان دوخته شده است و از داننشجویان خواست: در زمینه تولید علم، پیشرفت علمی و توانمندسازی و اعتلا و ارتقای بیش از پیش خود به بینش و دانش بکوشند.
تلاوت قرآن، پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پخش کلیپ، اجرای موسقی سنتی، طنز و مسابقه از دیگر برنامه های جشن میلاد دو نور دانشگاه آزاد اسلامی گناباد بود که مورد استقبال دانشجو.یان قرار گرفت.