جلسه شواری مدیران گروه های آموزشی دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای مدیران گروه های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار شد.
در این جلسه که با حضور مدیران گروه های آموزشی واحد گناباد و با هدف هماهنگی در امور آموزشی و تبادل نظر در محل تالار کنفرانس دانشکده مهندسی برق تشکیل گردید دکتر مهدی یعقوبی اول معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در سخنانی ضمن تقدیر از عملکرد مدیران گروه های آموزشی و همکاران خود در اداره اموزش دانشگاه در طول نیمسال جاری، به ایجاد رشته های جدیدی که به مجموعه واحد گناباد در سال تحصیلی 96-95 افزوده شده است اشاره کرد و گفت: بحمداله با تلاش هایی که صورت گرفت و بر اساس نیاز سنجی که در شهرستان انجام شد با افزوده شدن رشته های جدید که اکثرا در مقاطع تحصیلات تکمیلی می باشد خوشبختانه واحد گناباد در بحث پذیرش دانشجو نسبت به سال گذشته از رشد خوبی برخوردار بوده است. وی از حمایت ها و تلاش های رئیس واحد گناباد و همیاری تمامی همکاران مجموعه در این زمینه قدردانی کرد
یعقوبی حرکت به سمت توسعه تحصیلات تکمیلی همراه با ارتقا کیفیت را لازم و از برنامه های آتی حوزه متبوع خود دانست. و از مدیران گروه های آموزشی نیز خواست تا در این زمینه طرح ها و ایده های خود را ارائه دهند.

یعقوبی برگزاری مرتب، مداوم و منظم جلسات مدیران گروه های آموزشی را در ارائه خدمات بیشتر به دانشجویان، هم اندیشی و تبادل افکار و نظرات و..را بسیار کارآمد و مهم ارزیبابی کرد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد گناباد در بخش دیگری از سخنانش اجرای دقیق و کامل مقررات آموزشی و بخشنامه های ابلاغی سازمان مرکزی دانشگاه از سوی مدیران گروه ها و دیگر اعضای هیات علمی را بیش از پیش خواستار و بر آن تاکید کرد.
دکتر یعقوبی به نقش مشاوره ای مدیران گروه های آموزشی به دانشجویان هم پرداخت و خاطر نشان ساخت: دانشجویان به راهنمایی اساتید و بویژه مدیران گروه آموزشی خود نیاز دارند و این مشاوره ها و پاسخگویی های به دانشجویان توسط مدیران گروه ها در حل مشکلات دانشجویان و آرامش خاطر آنان نقش بسزا و تاثیر گذاری دارد وی از همکاران خود خواست همانند گذشته به این مهم بپردازند و این رویه را دنبال کنند.
در ادامه این نشست  دکتر یعقوبی معاون آموزشی واحد به دیگر محورهای مورد بحث در جلسه مدیران گروه های آموزشی و بویژه آئین نامه ها و بخشنامه هایی که از سال تحصیلی 96-95 تا کنون ابلاغ شده است اشاره کرد که در هر مورد مدیران گروه ها به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.