معرفی کتابخانه

کتابخانه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد در سال 1364 همزمان با تأسیس دانشگاه راه اندازی و در سال 1381 به نام استادی برجسته و فهیم مرحوم دکتر محمد جعفری نامگذاری شد. کتابخانه مرکزی دکتر محمد جعفری در فضایی به مساحت 965 متر مربع بنا شده است  که از این فضا 100 متر مربع به سالن مطالعه خواهران و 160 متر مربع به سالن مطالعه برادران اختصاص می یابد.  کتابخانه دفتر مشاوره، کتابخانه دفتر فرهنگ اسلامی و کتابخانه گروه معارف کتابخانه های وابسته به کتابخانه مرکزی دکتر محمد جعفری بوده و خدمات فنی مربوط به آنها توسط کتابخانه مرکزی انجام می گیرد. در حال حاضر تعداد اعضای فعال کتابخانه 2900 نفر و تعداد کارمندان کتابخانه 2 نفر می باشد. کتابخانه دارای بخشهای خدمات فنی، مرجع، مجموعه سازی، امانت، نشریات و بانکهای اطلاعاتی است که فعالیتهای زیر در آن انجام می پذیرد:
انجام خدمات فنی، فهرست نویسی و آماده سازی، سفارش و تهیه کتاب، ارائه خدمات مرجع، پاسخگویی به مراجعان و ارائه خدمات امانت، برقراری ارتباط با دانشگاهها و موسسات و سایر کتابخانه ها ، انجام همکاریهای امانت بین کتابخانه ای با کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه پیام نور و کتابخانه های عمومی و ارائه خدمات به سایر نهادهای شهرستان از قبیل اورژانس اجتماعی، شهرداری، اداره بهزیستی، اداره آموزش و پرورش، فرمانداری و ....
تنظیم برنامه کارورزی برای دانشجویان رشته علوم کتابداری و اطلاع رسانی به منظور فراگیری عملی فنون کتابداری.
کتابخانه دانشگاه جهت تهیه مدارک مورد نیاز اساتید، کارمندان و دانشجویان هر ساله به صورت فعال در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران شرکت می نماید. در طول سال تحصیلی نیز به صورت پراکنده کتب مورد نیاز خریداری می گردد. جهت سفارش کتب مورد نیاز خود می توانید فرم مخصوص که در کتابخانه موجود می باشد را با ذکر عنوان، نویسنده یا مترجم و ناشر کامل نمایید.